Synsundersøgelse

80% alle vores informationer får vi gennem synet. Derfor er synssansen vores vigtigste sans, som vi skal værne om og passe på.
Mange synsproblemer påvirker læsehastighed, forståelse, humør og motorik.

Alle mennesker er forskellige, og har forskellige synsbehov. Som en vigtig del af undersøgelsen, bliver du spurgt om arbejdsmiljø, læsevaner, hovedpine, og lignende. Ud fra prøveresultatet finder vi sammen den løsning der passer dig bedst.

Undersøgelsen omfatter selvfølgelig om du er langsynet, nærsynet, og bygningsfejl, men også hvordan øjnene arbejder sammen er en vigtigt.
For at man kan få et godt og komfortabelt syn er det vigtigt at de små muskler i øjnene kordinerer. Hvis de ikke gør det, udtrættes øjnene, man får hovedpine eller koncentrationsbesvær.

Resultatet sammenholdes med, hvad brillerne eller kontaktlinserne skal bruges til. Din arbejdssituation, og hvad netop dit behov er.

I nogle tilfælde er der behov for måling af trykket i øjet, og øjets synsfelt, samt undersøgelse af hornhinden, samt lysgennemgangen i øjet.
Vi diagnosticerer ikke, men hvis der afvigelser henviser vi til øjenlæge.

Rokkjaer-4


Brilleglas

Brilleglas fås i flere kvaliteter og prisklasser. Nogle gange er det stelvalget, eller styrken på glassene der bestemmer prisen, andre gang er det økonomien. Alle brilleglas du får os er med refleksbehandling og hærdning. Jo mere specielle dine styrker er, jo mere fordel får du ved at vælge et mærkevareglas.

Uanset hvad du vælger bliver alle glas opmålt med Rodenstock I-profiler, så glassene centreres med 10/dels nøjagtighed. Hvilket betyder at du altid får det optimale ud af dit valg.
Billede af i-profiler.